Referenties

Je stelde goede vragen in de oefening over mijn werk. Door mij op een bepaalde plaats te zetten  en te laten voelen haalde je me uit mijn hoofd en in m ‘n gevoel. Ik heb veel geleerd over de basis van mezelf, hoe ik in elkaar zit. Dat vond ik prettig. En het mediteren was altijd heel fijn.

J.

  • Erg inspirerend!
  • Een fantastische, leerzame en voor mij zeer waardevolle ervaring waar ik echt mee verder kan!
  • De manier waarop Lea het heeft gedaan, erg liefdevol en empathisch
  • De aankleding met oa bloemen is warm en bijzonder

Training

Je hebt me enorm op weg geholpen om de knoop te ontwarren waar ik in verstrikt zat. Je heldere aanpak, verschillende invalshoeken en werkmethodes heb je daarbij gebruikt. Ik voelde me gehoord en veilig om mijn wensen, twijfels en angst te tonen.

Ik ben je daar dankbaar voor.

Je hebt mij enorm geholpen met ruimte maken om alles een rustiger plek te geven. Ik voelde me vertrouwd, gesteund en heb de coaching als open en warm ervaren. Ik heb vooral geleerd mijn positieve eigenschappen te erkennen en herkennen. Het was top!

Erna

Lea heeft de rust en voelbare levenservaring om een (rouw)proces in veiligheid te begeleiden. Ik vond het verhelderend, confronterend en bemoedigend. Het helpt me om een volgende stap in mijn ontwikkeling te zetten.

Marion

Ik leerde Lea kennen na en tijdens de heftigste periode van mijn leven. Mijn zoon van 27 overleed aan een hersentumor. Mijn leven stond stil. Ik snapte de wereld niet meer, paste er niet meer in. De wereld ging door, alleen ik niet.

Ik mocht bij haar huilen. Ik werd gezien en gehoord door haar. Ik mocht rouwen op mijn manier. Met mijn grenzen. Zij liet mij inzien dat de keuze niet alleen maar bestond uit links of rechts af gaan maar dat er ook een milde keuze tussen zat. Maar bovenal leerde ik mijn patronen kennen. Ik kwam er achter dat de verbindingen en overtuigingen, geleerd vanuit mijn vroegste jeugd, niet meer werkten. Ik leerde en durfde er liefdevol maar met tranen naar te kijken. Zonder oordeel …daar had ik Lea voor nodig.

Ze heeft mij meegenomen in omarming. In totale gelijkwaardigheid als mens. De stapel is nu weer draaglijk geworden.

Wilma

Kundig en respectvol heeft Lea mij begeleid door het werkgerelateerde verliesproces na mijn ontslag. Fijn om te leren dat dit moeizame proces bijna altijd volgens een “vast” patroon verloopt. Aandacht voor de emoties, twijfels en keuzes in dit verhaal van vallen, opstaan en weer doorgaan.

A.

Lea heb ik ervaren als scherp, enthousiast, flexibel en speels. Ik heb vijf prachtige coaching sessie bij haar gevolgd, waarin we samen onderzochten en ontdekten waar mijn kracht en passie zit op werkgebied. En naar wat mij tegenhoudt om precies dat te doen waar mijn kracht zit. Mooie sessies. Echt een aanrader.

Kirsten

Waardevolle, krachtige, inzicht gevende en inspirerende training. Positieve benadering, niet problematiserend.

Soulfood4You

Je schept een sfeer waarin ik mijn verhaal kwijt durfde. Geborgen voel dus. Ik voelde me gehoord, geloofd. Ik vond het prettig dat je een houding/gedrag hebt van (samen) zoekend, waarmee kan ik haar helpen: specifiek voor mij.

Els

Lea heeft de kennis en kunde om in korte tijd problemen en mogelijkheden te doorgronden en op een rij te krijgen. Het heeft mij geholpen een baan te vinden die bij me past en mij van mijn sterkste kant te laten zien. Lea geeft vertrouwen, heeft kennis van zaken, weet en kan overbrengen wat belangrijk is en is een rustige persoonlijkheid.

Frans