Tarief

Tarieven particulieren:

Omdat het belangrijk is dat er vertrouwen is in mij en mijn manier van werken bied ik een kennismakingsgesprek aan. Daarin verkennen we jouw behoefte aan begeleiding. En of ik de juiste persoon ben om je daarin te ondersteunen. Als er een klik is en we gaan door dan geldt de kennismaking als betaald intakegesprek. Ik start in principe met een traject van 5 sessies zodat er een proces op gang kan komen. Vaak is dat genoeg, soms zijn er nog een paar extra sessies nodig.  Zie je na de kennismaking af van een vervolg dan is het gesprek gratis.

Tarief  voor 5 sessies van ca 60- 75 minuten   € 425,-

Mijn praktijk is aan huis in Zutphen, een ruime en rustige zolder met uitzicht op een groene omgeving. Uiteraard houd ik mij aan de RIVM richtlijnen met betrekking tot corona.

Tarieven zakelijk:
Op basis van offerte en vrijgesteld van BTW.

Het tarief voor coaching is inclusief voorbereiding en eventuele tussentijdse opdrachten of oefeningen.
De kosten voor werk-gerelateerde coaching (zoals burn-outbegeleiding) worden vaak door je werkgever vergoed. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden.

Ik ben CPION gecertificeerd en aangesloten bij de Kring van ITIP gecertificeerde coaches.

Verhinderd: Afspraken die niet of binnen 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden in rekening gebracht. Zie de algemene voorwaarden.