Referenties

 • Erg inspirerend! Het gaf veel verheldering.
 • Een fantastische, leerzame en voor mij zeer waardevolle ervaring waar ik echt mee verder kan!
 • De manier waarop Lea het heeft gedaan, erg liefdevol en empathisch..
 • Leren van oude patronen en vanuit hier nieuwe zien te ontwikkelen.
 • Had echt ’t gevoel dat er geluisterd werd.
 • Mooi opgebouwd van algemeen theoretisch naar persoonlijk delen
 • Een warm bad van (h)erkenning, waardevol in het proces waarin ik me nu bevind
 • Het theoretische deel helpt. Ik ben een beelddenker dus blijft meer hangen
 • Ik heb inzicht gekregen in mijn verleden en handvaten voor de toekomst
 • Dat je niet het trauma bent maar dat het een verwonding is en met deze inzichten kan je proberen om het zo te gaan zien. Waardoor je stappen kan zetten naar je eigen heling
 • Lea stemt goed af op wat de groep nodig heeft, luistert aandachtig en heeft oog voor het groepsproces alsook individueel. Ze weet een veilige bedding te creëren.
 • Een gemiddeld cijfer 9 op de schaal van 10!

Ervaringen uit de trainingen

Van intake tot einde stemde je af op wat nodig is: heel fijn! Ik heb vooral veel geleerd van de cirkel van rouw en hoe belangrijk het is om geen fase over te slaan. Het leggen van stenen voor elke verliessituatie gaf inzicht. De sessie met de tarotkaarten was verrassend. Ik ben heel tevreden over de begeleiding.

Cindy

Ik heb veel gehad aan de uitleg hoe dingen gaan; dat er vaak een logische reden is dat mensen reageren zoals ze doen. Ook de dingen visualiseren (bijvoorbeeld met de stenen, het kaartspel of levenslijn) heeft veel duidelijk gemaakt voor mij. Ik kan rustiger en realistischer denken over de situatie waarin ik zit. Ook is het voor mezelf duidelijk geworden waar ik behoefte aan heb en hoe ik dit kan gaan bereiken. Er zijn puzzelstukjes op de plek gevallen voor mij.

D

Lea heeft de rust en voelbare levenservaring om een (rouw)proces in veiligheid te begeleiden. Ik vond het verhelderend, confronterend en bemoedigend. Het helpt me om een volgende stap in mijn ontwikkeling te zetten.

Marion

Ik heb je ervaren als een warme, blijmoedige, betrokken coach bij wie ik me veilig voelde om aan de slag te gaan met mijn thema’s. Er was voor mij een goede balans tussen professionele afstand en empatisch betrokken zijn.

Liesbeth

Je kan erg fijn luisteren en dingen teruggeven. Het voelt doorleefd en heel betrokken.
Ik heb vooral geleerd te kijken en onderzoeken hoe ik het deel van mij dat ‘gezond’ is en ‘heel’ kan verruimen. En heb bewustzijn gekregen op wanneer ik aan de grens kom en wat dan helpt om het behapbaar te maken.

Mirjam

Wat me het meest is bijgebleven zijn de familieopstellingen met Playmobil. Ik heb wel eerder familieopstellingen gedaan met echte mensen en ik heb t gevoel dat het met Playmobil objectiever is en dus (in mijn geval) effectiever.
Ik heb de gesprekken als heel plezierig ervaren en ben heel tevreden. Je gaf gerichte aandacht en adequate ondersteuning.

Grietje

Je stelde goede vragen in de oefening over mijn werk. Door mij op een bepaalde plaats te zetten  en te laten voelen haalde je me uit mijn hoofd en in m ’n gevoel. Ik heb veel geleerd over de basis van mezelf, hoe ik in elkaar zit. Dat vond ik prettig. En het mediteren was altijd heel fijn.

J.

Je hebt me enorm op weg geholpen om de knoop te ontwarren waar ik in verstrikt zat. Je heldere aanpak, verschillende invalshoeken en werkmethodes heb je daarbij gebruikt. Ik voelde me gehoord en veilig om mijn wensen, twijfels en angst te tonen.

Ik ben je daar dankbaar voor.

Je hebt mij enorm geholpen met ruimte maken om alles een rustiger plek te geven. Ik voelde me vertrouwd, gesteund en heb de coaching als open en warm ervaren. Ik heb vooral geleerd mijn positieve eigenschappen te erkennen en herkennen. Het was top!

Erna

Ik leerde Lea kennen na en tijdens de heftigste periode van mijn leven. Mijn zoon van 27 overleed aan een hersentumor. Mijn leven stond stil. Ik snapte de wereld niet meer, paste er niet meer in. De wereld ging door, alleen ik niet.

Ik mocht bij haar huilen. Ik werd gezien en gehoord door haar. Ik mocht rouwen op mijn manier. Met mijn grenzen. Zij liet mij inzien dat de keuze niet alleen maar bestond uit links of rechts af gaan maar dat er ook een milde keuze tussen zat. Maar bovenal leerde ik mijn patronen kennen. Ik kwam er achter dat de verbindingen en overtuigingen, geleerd vanuit mijn vroegste jeugd, niet meer werkten. Ik leerde en durfde er liefdevol maar met tranen naar te kijken. Zonder oordeel …daar had ik Lea voor nodig.

Ze heeft mij meegenomen in omarming. In totale gelijkwaardigheid als mens. De stapel is nu weer draaglijk geworden.

Wilma

Kundig en respectvol heeft Lea mij begeleid door het werkgerelateerde verliesproces na mijn ontslag. Fijn om te leren dat dit moeizame proces bijna altijd volgens een “vast” patroon verloopt. Aandacht voor de emoties, twijfels en keuzes in dit verhaal van vallen, opstaan en weer doorgaan.

A.