Rouwwandeling Zutphen 7 oktober

Thema: omgaan met verandering na verlies.

Elk verlies brengt naast verdriet en gemis ook een verandering teweeg in je leven. Het leven loopt anders dan gehoopt of gepland. Het kost tijd, energie en moed hiermee om te leren gaan en om een eigen antwoord te vinden op die veranderde situatie.

Deze rouwwandeling is voor iedereen die te maken heeft (gehad) met een vorm van (onzichtbaar) verlies, zoals verlies van gezondheid, van werk, van een relatie van welke aard dan ook, van toekomstverwachting etc.

Verdriet letterlijk de ruimte geven lucht op, brengt je lichaam en geest tot rust en geeft (h)erkenning. Even bewust aandacht geven aan dat wat je ongelukkig maakt. Niet om het op te lossen of weg te wuiven maar te ervaren wat om aandacht vraagt. En soms ontstaat er dan door het delen en luisteren weer meer innerlijke ruimte. De natuur is bovendien een mooie spiegel.

We wisselen af tussen delen en weer stil worden en bij jezelf zijn tijdens de wandeling. Respect, echt luisteren en niet invullen voor een ander zijn belangrijke basisregels.

We starten om 9.30 uur vanuit mijn huis in Zutphen met een kopje koffie en een korte kennismaking. Daarna lopen we een rondje richting Huize de Voorst. De wandeling duurt van ca 1-1,5 uur. We eindigen 11.30 uur.

Kosten € 15,-

Meer informatie en aanmelding: T 06 52890877 of info@leaadriaans.nl